Seppo Kapanen Yrittäjyyden ja hyvinvoinnin puolesta!

Miksi lähteä mukaan politiikkaan?

  • Seppo Kapanen. miksi mukaan politiikkaan?
    Seppo Kapanen. miksi mukaan politiikkaan?

Miksi lähteä mukaan politiikkaan?

Olen tottunut aloittamaan nollasta ja ollut tiukoissa paikoissa ennenkin. Kuitenkaan päätös lähteä politiikkaan ei ollut minulle helppo. Olen useita vuosia pohtinut tätä ajatusta. Eniten minua pelotti kokemattomuus, mutta ajattelin, että myöhemmin varmasti harmittaisi, jos ei koskaan uskalla. Nyt voin kertoa lapselleni, että ainakin yritin. 

Silti tämä on elämäni vaikein päätös. Olen päättänyt, että en halua vain valita asioista, vaan minun on päästävä osallistumaan päätöksentekoon itse. Haluan, että Suomi menestyy myös jatkossa.

Pitkän harkinnan jälkeen päätin asettua ehdolle eduskuntavaaleihin sinisten riveistä. Miksi siniset? Koska se on uusi puolue, joka on vasta rakentumassa. Sinisissä voin henkilökohtaisesti vaikuttaa asioihin. Puolueella  on realistiset arvot ja konkreettiset tavoitteet. Yrittäjänä pystyn kehittämään puoluetta ja tuomaan päätöksentekoon omia käytännön kokemuksiani.

Siniset on puoluekartalla keskelle sijoittuva, eturyhmistä irrallinen ja yksilöiden vapautta korostava puolue. Haluamme uudistaa politiikkaa ja sen rakenteita. Arvostamme ihmisten erilaisuutta ja yhteistyötä yli puoluerajojen. Yrittäjänä sanoisin, että Sininen tulevaisuus on startup puolue.

 

Ihmisenä olen innostaja ja käynnistäjä. Pyrin aina saamaan sopimuksen aikaiseksi, enkä jätä asioita kesken. Yrittäjänä olen aina kerännyt tiimin ympärilleni ja vienyt sen eteenpäin, myös vaikeina aikoina.

En halua rakentaa muureja. Haluan rakentaa kestäviä siltoja ja tehdä yhteistyötä muiden ihmisten ja puolueiden kanssa. Haluan edistää suomalaista hyvinvointia ja työllistää ihmisiä. En halua haukkua muita puolueita ja ratsastaa ikävillä puheilla, jollaisia on viime aikoina ollut otsikoissa. Haluan olla avoin keskusteluille ja saada aikaan kestäviä sopimuksia.

Suomi on todella kaunis ja turvallinen maa. Paras maa maailmassa perustaa perhe ja kasvattaa lapsia. Täällä on paljon hyviä asioita, joista haluaisin pitää kiinni.

Haluan tuoda politiikkaan parhaat yrittäjän ja urheilijan taitoni. Haluan oppia uutta, kuunnella ja ratkaista ihmisten ongelmia ja tehdä yhteistyötä koko kansan eduksi.

Vaaliohjelmani työstäminen on vielä kesken. Yksin on vaikeaa edetä uudella polulla, ja toivonkin teidän kaikkien apua. Jokaisella teistä on mahdollisuus tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan, ei pelkästään minun tai yrittäjien vuoksi, vaan koko Suomen eduksi. Jokainen kiinnostunut, ole rohkeasti yhteydessä: seppo.kapanen@seppokapanen.fi

Käykää tykkäämässä ja pyytäkää myös ystävänne tykkäämään FB sivustani @kapanen2019 ja jakakaa julkaisujani eteenpäin.

#kapanen2019 #vaalit2019 #eduskuntavaalit

 

Nyt pyörät pyörimään!

 

Ps. Kansainvälisissä kyselyssä suomalaisilta kysyttiin: 

  • Mihin puuhun he yhdistävät itsensä? Vastaus oli: tammi, koska tammi on kova puu ja sillä on syvät juuret.
  • Mihin väriin? Vastaus oli: sininen, koska siniset järvet, sininen taivas ja valkosininen lippu. 
    – ja me tietenkin toivomme, että Sininen tulevaisuus!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat